SAMSUN TEKKEKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ORTAK 2. DÖNEM SINAVI YAPILIYOR

2016-2017 Eğitim öğretim yılı Temel Eğitimden ortaöğretime geçiş ortak sınavının ikincisi bu gün ilçemizdeki 16 ortaokulda gerçekleştiriliyor.İlçemiz okullarında 8. Sınıfa devam eden 782 öğrencinin katılacağı sınav 26 -27 Nisan 2017 Çarşamba ve Perşembe günlerinde gerçekleştirilecek.
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ORTAK 2. DÖNEM SINAVI YAPILIYOR

Sınav öncesi okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet YALÇINKAYA “sınavlarda başarılı olabilmek için okul yöneticileri ve  öğretmenlerin büyük çaba harcadığını, öğrencilerin başarısının en az aileleri kadar öğretmenlerini ve ilçe yöneticilerini mutlu edeceğini belirtti. Bu amaçla çaba gösteren tüm öğrencilere içtenlikle başarı dilerken ;emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere de fedakar çalışmaları için teşekkür ediyorum “dedi. Yıl içinde yapılan çalışmalara değinen ilçe milli eğitim Müdürümüz sözlerine şöyle devam etti.

“Bizim varlık nedenimiz çocuklarımızdır.  Onların başarılı olması için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla Yıl içinde öğrencileri bu sınavlara hazırlamak için Milli Eğitim Bakanlığımızın mevzuatı çerçevesinde ciddi çalışmalar yaptık. Kazanım Değerlendirme  sınavları, destekleme ve yetiştirme kursları, rehberlik etkinlikleri ile onların başarılı olması için yıl boyunca çalıştık. Tek arzumuz,bu çabalarımızın karşılığını öğrencilerimizin başarılarıyla almaktır.”

 

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcıları olsun.

Hükümet Konağı Kat 4 Tekkeköy/SAMSUN - 0362 256 01 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.